Ik geniet van elke dag, want elke dag is mooi op haar manier; je moet het alleen kunnen zien.

Woorden die mij het best omschrijven. Met mijn verloofde (en beste vriend) Ruud, ons lieve dochtertje Roos, onze mooie zoon Noah en Balou, onze hond, probeer ik van elk moment te genieten. Lekker eten in het zonnetje, een strandwandeling maken, hapje eten met vrienden of gewoon lekker relaxt een filmpje kijken. Ik geniet van elke dag, want elke dag is mooi op haar manier; je moet het alleen kunnen zien. 

Levensgenieter, familiemens, enthousiasteling, beach lover… 

Hi! Ik ben Maud

Over mij

Zo kijk ik ook naar de mensen die ik fotografeer: iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier, je moet het alleen kunnen zien. Dit vind ik heel belangrijk in mijn fotografie, want door mensen op hun mooiste manier vast te leggen worden de foto’s veel waardevoller. Bijvoorbeeld een bepaalde blik, een handeling, een spontane glimlach… waar je zelf niet eens bewust van bent, waardoor het juist een puur en liefdevol moment wordt. Een geluksmoment dat ik graag voor jou wil vastleggen.

Mijn fotografie

Website Assets-Arch Outline

Doordat ik zelf veel geluk haal uit onze foto’s, kreeg ik de behoefte om deze mooie herinneringen ook voor andere (toekomstige) gezinnen vast te leggen. Dus besloot ik de opleiding tot beroepsfotograaf te doen. Elke dag ben ik nog steeds zo blij met deze keuze, want het geluk dat ik mag vastleggen maakt mij ook weer zo gelukkig. 

Mijn naam is Maud, 28 jaar en geboren en getogen in Zuid-Limburg. Sinds de geboorte van onze dochter Roos ben ik verslaafd geraakt aan mijn camera; elk moment van ons als gezin wilde ik vastleggen om nooit meer te vergeten. Want ze groeit zo hard en er gebeurt zo veel, mijn verloofde en ik willen gewoon niets missen! En dat maakt foto’s zo speciaal: we kunnen altijd terugkijken en de momenten herbeleven. 

'Maar wie ben ik dan?'

"Laten we samen herinneringen maken, die ons voor altijd zullen raken.”

© Maud van den Heuvel Photography

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden